Hachee
Een klassiek Hollands wintergerecht in een modern jasje. Kant en klare hachee maaltijden om op te warmen in de magnetron. Authentieke hachee wordt twee uur gestoofd. De kant en klare maaltijd met hachee bespaart dus veel tijd. Hoe smaken deze hachee maaltijden?
De klassieke hachee wordt gemaakt van runderlappen en ui met bouillon. Verder wat suiker of bruine suiker, azijn. Gekruid met laurierblaadjes, kruidnagel, kaneel en peper en zout naar smaak. Hachee wordt vaak gegeten met gekookte aardappel en rode kool.
Een culinair journalist, ambachtelijke slager en een restaurant eigenaar beoordelen de kant en klare hachee maaltijden uit de supermarkt.
De Testuitslag:
Nr | Merk/Winkel | Prijs |
1 | Jumbo | €3,99 |
2 | C1000 | €3,49 |
3 | Plus | €4,19 |
4 | Albert Heijn | €3,49 |
Bron: EditieNL, november 2012