TestGoed.nl – Consumententests en informatie over producten en diensten.
Profiteer van alle testinformatie en vind de beste producten. Is dat artikel in de Test Goed? Bespaar door het kiezen van betere producten en diensten voor een lagere prijs. Honderden producten en diensten zijn uitgebreid getest. TestGoed.nl brengt deze testinformatie bij elkaar.

Testinformatie
Producten en diensten kunnen getest zijn door diverse consumentenprogramma’s, zoals bijvoorbeeld Kassa en Radar. Er zijn tests van diverse vakbladen en Europese consumentenorganisaties. Instanties en verenigingen, zoals de ANWB, de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond, doen onafhankelijke onderzoeken en tests.

De Consumentenbond gebruikt de predicaten Beste Koop en Beste uit de Test.

Beste Koop zijn producten en diensten die een goede prijs/kwaliteit verhouding bieden. Het rapportcijfer is minimaal een 6 voor een Beste Koop.
Best Getest zijn producten en diensten die als Beste uit de Test komen. Deze producten en diensten hebben de beste kwaliteit.
Groene Keuze zijn producten en diensten die hoog scoren op duurzaamheid. Het algemeen rapportcijfer is minimaal een 7 en de score op duurzaamheid is minimaal een 7.

Recent gepubliceerde onderzoeken en testen zijn het meest representatief. Onderaan het artikel van een test of onderzoek staat de maand en het jaar vermeld. De kwaliteit en samenstelling van producten kan wijzigen in de loop van de tijd. Een wat oudere test of onderzoek kan daardoor minder betrouwbaar zijn.

Keuze Vergelijkingssites
TestGoed verwijst door naar een aantal vergelijkingssites. Bij de keuze van deze vergelijkingssites is met name gelet op de onafhankelijkheid en keuzemogelijkheid van de vergelijkingssite. Zo scoren bijvoorbeeld de energievergelijkers in een onderzoek goed op Informatievoorziening, Correctheid, Onafhankelijkheid, Keuzemogelijkheid en Duurzaamheid.

Onafhankelijk
TestGoed is volledig onafhankelijk en niet verbonden aan een instelling of bedrijf. Zoals op de meeste websites vind je ook op de website van TestGoed advertenties en gesponsorde links van advertentienetwerken.

TestGoed.nl – Privacy Beleid: Privacy Beleid

TestGoed.nl – Sitemap: Sitemap

TestGoed.nl – Contact: e-mail formulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Uw antwoord