Eenvoudig sim only abonnementen van alle grote providers vergelijken en goedkoper bellen. In een paar klikken het goedkoopste en best passende advies uit honderden verschillende abonnementsvormen. Dit betekent meestal veel goedkoper bellen en vele euro’s besparen.

Je kunt veel goedkoper bellen door de keuze van een sim only abonnement dat past bij jouw persoonlijke belgedrag. Met de Sim only-vergelijker krijg je een persoonlijk advies.

Sim only-vergelijker
Meerdere aanbieders van sim only-abonnementen vergelijken voor een voordelig sim only-abonnement. Selecteer je voorkeuren op prijs, minuten, sms-jes en MB’s en vind de voordeligste sim only-abonnementen.

 

 
Sim only
Sim only is een los abonnement zonder een toestel. Je krijgt alleen een nieuwe simkaart. Je betaald veel minder dan voor een normaal abonnement in combinatie met een toestel. Je huidige toestel moet wel simlock vrij zijn. Je kunt ook kiezen voor het verlengen van je abonnement bij je huidige aanbieder. Hierbij kun je vaak profiteren van een korting.

Opzeggen en simlock vrij maken
Loopt je huidige mobiele abonnement bijna af? Vergeet dan niet tijdig op te zeggen. Na één jaar kan een simlock gratis van een toestel worden afgehaald als je daar om vraagt. Hierna kun je het toestel gebruiken met sim-kaarten van alle overige providers. De simlock haal je eraf door een unlock-code in te toetsen op je toestel. De unlock-code kun je aanvragen bij je provider die de simlock erop heeft gezet.